Vasaros stovykla

Jau šeštoji vasaros stovykla visai čia pat ir metas pradėti apie ją kalbėti garsiai. Tam, kad galėtume papuošti savo širdis, tam, kad galėtume dalintis informacija ir tam, kad galėtume sulaukti pagalbos ir už ją padėkoti.

Dar prieš keletą dienų stovyklos organizavimui trūko 1454 Eur. Nors trūkstama suma ženkliai sumažėjo, tačiau mes vis dar neesame tikri ar visi ir visą stovyklos laiką galėsime leisti kaip esame numatę. Todėl kreipiamės į visus galinčius mums padėti – prašome paaukoti. O prašome visada tik vieną kartą per metus ir visada tam pačiam tikslui. Kaip galite paremti rasite informaciją žemiau.

Kam jos reikia? Visiems mums, uoliai ir darbščiai bei stropiai atliekantiems garbingą sekmadienių pareigą. Giedantiems, patarnaujantiems, padedantiems. Už visus tuos kantrius kartus žiemą prie minus 20, vasarą prie plius 30, per lietų, vėją, karštį ilgose valandose būnantiems. Vasaros stovykla yra ta graži pareiga, kurią norėdami motyvuoti jaunus žmones padedame įgyvendinti, kiekvienas skirtingai kuriame.

STOVYKLOS TIKSLAI:
• efektyviai bendruomenės labui veikiančios, motyvuotos komandos formavimas;
• bažnytinio giedojimo tradicijų išsaugojimas ir perdavimas, ugdant bei lavinant giedojimo įgūdžius;

VEIKSMAS:
• stovykla vyks 2016 m. liepos 10 – 17 dienomis; viso joje dalyvaus 32 stovyklautojų;
• stovykloje užsiėmimus ves muzikos pedagogai, kunigai, socialinis pedagogas, Kalvarijos Šaulių kuopa, kviestiniai lektoriai: Martyna Juodeškienė, ses.Fausta, Erika Urbutė- Gurevičienė, Laurynas Viliušis.
• stovykloje vadovauja organizacijos valdybos nariai ir kun. Vitalij Volodkovič;
-Stovyklos vieta: Rutka Tartak, Lenkija;

NORINTYS PRISIJUNGTI – LAUKIAMI
Stovyklautojams suteikiama nakvynė, maitinimas, programa. Asociacijos nariams stovykla yra nemokama. Norintys kviečiami jungtis į šią savaitės trukmės patirtį. Tam reikia noro ir galimybės prisidėti finansiškai. Stovyklos kaina vienam stovyklautojui 73 eur.

KAŠTAI:
Stovyklos organizavimui reikainga suma: 2364 Eur
Trūkstama suma: 1454 Eur (suma nuolat atnaujinama)
Ačiū rėmėjams, kad dalį lėšų jau turime ir ačiū tiems, kurie dar paremsite mūsų veiklą.

Stovyklą iš dalies finansuoja Kalvarijos savivaldybės administracija.

KAIP PAAUKOTI / DONATE
Jūs galite finansiškai padėti mums išpildyti visus stovyklos sumanymus ir pamaitinti visas ten vykti laukiančias burnas. Arba padovanoti pusryčius. Arba tiesiog padovanoti.

REKVIZITAI:
Asociacija “Skambėjimas”
Juridinio asmens kodas: 304221312
Sąskaita SEB AB
LT75 7044 0600 0808 9712
Paskirtyje nurodykite kam skiriate paramą (pvz. Parama stovyklai)

Jei kyla klausimų ar idėjų kaip galite prisidėti – susisiekite – pavaišinsime arbata: 8626 64889IMG_0161