Vyko lyderystės mokymai

Jaunimo namuose, sausio 6 d., šeštadienis buvo labai saulėta diena. Susitikom su labai laukta ir įkvepiančia mūsų Mokytoja Lidija Laurinčiukiene. O kiek šypsenų, o kiek svajonių, o kiek idėjų, kiek patarimų, o kokios pratybos, kurioms mes atviri tarsi balti popieriaus lapai. Juk toks žmogus būni ne todėl, kad tuščias, todėl ir tada, kai labai pasitiki. O pasitikim ir tikim nuo pat pirmo karto sutikę Lidiją. Choras jos daugybę patarimų ir praktikų labai sėkmingai naudoja kiekvienoje repeticijoje ar pasiruošime atlikimui.

Gliaudėm lyderystės riešutus ir svėrėm savo emocijas, vaikščiojom po psichologines zonas ir diskutavom apie lyderystrs prasmes. Nuostabu augti ir tobulėti su pačiais geriausiais profesionalais. Ypač su tais, kurių širdis išmintinga ir meilės žmonėms kupina. Esame visa širdimi dėkingi Lidijai, kuri vienareikšmiškai yra mūsų organizacijos metų atradimas, guru ir įkvėpėja. Lektorė, švietimo ir verslo konsultantė, nepriklausoma žurnalistė. Smalsi, žingeidi, ieškanti, tyrinėjanti, dovanojanti ir įkvepianti.

Mes čia gyvename, mes čia augame ir mes visi kuriame Kalvariją tokią, kokios norime ir apie kokią svajojame. Mūsų organizacija jos nori gražios, kūrybiškos, skambančios ir sąmoningumu vis labiau augančios. Darome viską kas mūsų valioje, kad tos šviesos būtų kuo dosniau. Sekite mūsų naujienas ir žinokite, kad šios durys atviros ir čia esate laukiami ir kviečiami dalyvauti visose veiklose.

Gražių darbų ir skambių dainų Lietuvai!26197779_1963544153685697_6139351743116503202_o